Bonaparte inhuren

 

Welkom op het cursusgedeelte van de website van ASDV Bonaparte. Hier kan je veel informatie vinden over de cursussen die we aan externe partijen verzorgen. We zijn altijd bereikbaar voor vragen door een mail te sturen naar info@asdvbonaparte.nl.

Cursussen en debatleiding van Bonaparte

Debatteren is een veelzijdige bezigheid die veel kwaliteiten behoeft. Zodoende kunnen we als Bonaparte een grote variëteit aan cursussen geven omtrent debatteren, publiek spreken en schrijven. Kijk voor het volledige aanbod hier.

De cursussen van Bonaparte worden samengesteld door het bestuur van Bonaparte en de cursusgever. In dit proces wordt de opdrachtgever altijd meegenomen. We leveren maatwerk en passen ons graag aan.

In de cursusopzet wordt altijd rekening gehouden met een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Debatteren is immers een vaardigheid, dus dat zal je ook moeten oefenen!

Na afloop van de cursussen vragen we altijd feedback, en eigenlijk is die altijd positief. Wil je lezen wat opdrachtgevers over ons schrijven, lees dan deze pagina.

Waarom Bonaparte?

Onze cursusgevers debatteren wekelijks op competitief niveau op toernooien en onze debatavond. Ze zijn niet alleen ervaren, maar hebben ook nog steeds lol in debatteren. Voor de trainingen worden ze voorbereid door zelf trainingen te volgen. Daarnaast worden ze bijgestaan door ervaren leden.

Met uw afname kunnen we de vereniging verder vooruit helpen. Het stelt ons in staat te investeren in onze eigen sociale activiteiten en debatkwaliteit. Daarmee komt uw geld ten goede van een grote groep studenten, en ook dat is mooi meegenomen.

Interesse?

Heeft u interesse in een training of een gespreksleider? Stuur dan een mail naar info@asdvbonaparte.nl. Wij denken graag met uw mee.

Wat bieden we?

Debat workshops

In deze cursus wordt er aandacht besteed aan alle onderdelen van debatteren. Je kan in ongeveer twee uur de basis bespreken. Naast theorie is er uiteraard genoeg ruimte voor oefening. Mocht je een gevorderde groep hebben, passen we daar de theorie en praktijk op aan.

Gespecialiseerde workshops

Bij debatteren komen veel vaardigheden kijken, en we kunnen ook specifiek op één punt inzoomen. We gaan meer de diepte in en hebben oefeningen die aansluiten specifiek bij deze vaardigheden. Voorbeelden van gespecialiseerde workshops zijn:
Presentatie
Argumentatie
Gestructureerd schrijven
Speechschrijven
Debat leiden

Debatleider

Heeft u een debat met een grote groep mensen. Ook dan kan u ons inschakelen als debatleider. Wij helpen in de voorbereiding met een stuk advies over het format en stellingen. Tijdens het debat zorgen we ervoor dat iedereen aan het woord komt en de juiste inhoud wordt uitgewisseld.

Jureren

Speciaal voor debatgroepen van middelbare scholen hebben we ook de mogelijkheid om debatten te komen jureren. Op deze manier krijgen ze feedback van ervaren debaters die ook regelmatig bij scholierentoernooien aanwezig zijn.

Een cursus afnemen?
Wij passen ons graag aan, dus heeft u andere wensen laat het vooral weten. Mocht u een cursus willen afnemen, stuur dan een mail naar info@asdvbonaparte.nl. Dan kijken we samen met u naar een geschikt moment en bespreken we de inhoud.