Huur Bonaparte

Welkom op het cursusgedeelte van de website van ASDV Bonaparte. Hier kan je veel informatie vinden over de cursussen die we aan externe partijen verzorgen. We zijn altijd bereikbaar voor vragen door een mail te sturen naar info@asdvbonaparte.nl.

Cursussen en debatleiding van Bonaparte

Debatteren is een veelzijdige bezigheid die veel kwaliteiten behoeft. Zodoende kunnen we als Bonaparte een grote variëteit aan cursussen geven omtrent debatteren, publiek spreken en schrijven. Kijk voor het volledige aanbod hier.

De cursussen van Bonaparte worden samengesteld door het bestuur van Bonaparte en de cursusgever. In dit proces wordt de opdrachtgever altijd meegenomen. We leveren maatwerk en passen ons graag aan.

In de cursusopzet wordt altijd rekening gehouden met een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Debatteren is immers een vaardigheid, dus dat zal je ook moeten oefenen!

Na afloop van de cursussen vragen we altijd feedback, en eigenlijk is die altijd positief. Wil je lezen wat opdrachtgevers over ons schrijven, lees dan deze pagina.

Waarom Bonaparte

Onze cursusgevers debatteren wekelijks op competitief niveau op toernooien en onze debatavond. Ze zijn niet alleen ervaren, maar hebben ook nog steeds lol in debatteren. Voor de trainingen worden ze voorbereid door zelf trainingen te volgen. Daarnaast worden ze bijgestaan door ervaren leden.

Ook heeft Bonaparte een veel lagere prijs dan onze concurrenten. Voor 2 uur rekenen we per cursusgever 150 euro. Mocht u meer cursussen afnemen of van een instelling komen met minder financiële middelen kunnen we korting geven.

Met uw afname kunnen we de vereniging verder vooruit helpen. Het stelt ons in staat te investeren in onze eigen sociale activiteiten en debatkwaliteit. Daarmee komt uw geld ten goede van een grote groep studenten, en ook dat is mooi meegenomen.

Interesse?

Heeft u interesse in een training of een gespreksleider? Stuur dan een mail naar info@asdvbonaparte.nl. Wij denken graag met uw mee.

Onze cursusgever Zeno. Hij is onder andere meerdere keren naar het EK debatteren geweest en heeft het toernooi van Manchester gewonnen.
Onze cursusgever Axel. Hij heeft meerdere jaren scholieren debattraining gegeven en won vroeger zelf het NK voor scholieren.

Meer cursusgevers ontmoeten? Kijk hier!