Lid worden

Leuk dat je lid wil worden van ASDV Bonaparte! Wij zijn een gezellige vereniging waar niks moet en alles kan. We hebben geen ontgroeningen of verplichte opkomst en lidmaatschap kost slechts 45 euro per jaar. Je kunt lid worden wanneer je langskomt of door je online in te schrijven.

Vrienden maken

Bonaparte is een kleine vereniging met ongeveer 60 actieve leden. Je leert elkaar snel kennen en wordt makkelijk opgenomen in de groep. Bonapartianen zijn divers qua nationaliteit, studieachtergrond, interesses en politieke voorkeur. Binnen de kortste keren maak je dus vrienden die bij jou passen!

Deelnemen aan activiteiten

Als je lid bent krijg je toegang tot alle activiteiten van Bonaparte. Dat betekent dat je wekelijks op de avond welkom bent voor een drankje en een debat. Ook kan je mee naar toernooien, sociale activiteiten en workshops. Alles over de activiteiten van Bonaparte lees je hier!

Skills voor het leven leren

Debatteren is niet alleen leuk, maar ook nog eens heel nuttig om te leren. Je leert comfortabel voor groepen te spreken en snel goede argumenten te bedenken. Zo win je elke discussie! Ook leer je kritisch nadenken over maatschappelijke vraagstukken, iets wat de rest van je leven goed van pas komt.

Speciaal voor nieuwe leden:

Open Avonden – Je mag altijd langskomen, maar al helemaal op de open avonden. We hebben showdebatten en leggen altijd plenair uit hoe debatten werken. Je leert er natuurlijk ook snel andere ge├»nteresseerden kennen.

Eerstejaarsweekend – In oktober/november is het eerstejaarsweekend, waarbij alle eerstejaars mee mogen naar een plek in Nederland. Het is een weekend zonder debatteren, maar met spellen, kampvuren en lekker eten. Het moment om elkaar te leren kennen.

Beginnerscursussen – Leer de basis van debatteren in 4 workshops van anderhalf uur. Hierna kan je goed meedoen op de avonden en op toernooien! Lees hier meer.

Internationale studenten