Referenties

Over Leonora Verveld

door Eva Kuiper, docent pedagogische wetenschappen

“Ik vond Leonora zeer deskundig: ze had eigen creatieve ideeën over hoe het debat het beste gevoerd kon worden. Ze hielp van begin tot eind mee en ze kwam heel relaxed over. Ze  stond met een glimlach voor een grote groep studenten; dat lukt niet iedereen. Haar stem had soms wat luider mogen klinken wanneer er onrust was, maar daar vulden we elkaar gelukkig goed aan. Ik hoorde van een aantal studenten dat ze het heel leuk hadden gevonden (leuker dan gedacht) en ik denk dat dat voor een groot deel komt omdat er professionele begeleiding vanuit Bonaparte aanwezig was. Dat gaf het een officiële ‘glans’. Al met al een goede ervaring.”


Over Axel Hirschel

Door een anonieme deelnemer van een zesdelige cursus

“Het was leuk en daarom ben ik bij alle lessen aanwezig geweest. De docent vroeg met regelmaat waar de behoefte lag; dat werkte goed!”

Gemiddeld beoordeeld met een 9.3!


Over Jan-Pjotr Komen en Noah van Dansik

Door Jolien Francken, post-doc in Consciousness & Decisionmaking

“Enorm bedankt voor de leuke workshop. Het was een succes en Jan-Pjotr en Noah deden het heel goed en leuk. Vandaag in de discussie in de werkgroep merkte ik al verschil. Ik ga jullie waarschijnlijk ook nog voor een ander vak vragen!”

Gemiddeld beoordeeld met een 9.0!