Onze cursusgevers

Cursussen bij Bonaparte worden altijd geleid door onze leden. Al onze leden komen grofweg wekelijks op de debatavond van Bonaparte en daarnaast doen ze mee aan toernooien en workshops. Voordat ze cursussen mogen geven krijgen ze intern training en observeren ze bij andere cursusgevers. Hieronder zie je een deel van onze leden die cursussen geven.

Zeno Glastra van Loon

Zeno is het inhoudelijke kanon van Bonaparte. Als fervent wedstrijddebater kan hij als geen ander helpen met het opstellen van argumentatie en het structureren van speeches.

Amber van Lochem

Amber is afgestudeerd als leraar aan de UvA. Daarnaast heeft ze jarenlang professioneel cursussen gegeven aan middelbare scholieren en zelfs op basisscholen. Amber is geweldig voor groepen die in korte tijd veel willen leren!

Noah van Dansik

Noah staat binnen Bonaparte bekend vanwege haar scherpe tong. Als hoofdtrainer zet zij binnen Bonaparte de lijntjes uit op het gebied van cursussen. Noah is ook werkzaam als raadslid in de gemeente Oostzaan en kan dus goed assisteren bij workshops voor lokale politici.

Leonora Verveld

Leonora is altijd alert in gesprekken en weet de juiste vragen te stellen. Kortom, als je een debat organiseert is Leonora uitermate geschikt om gespreksleider te zijn!

Jan Pjotr Komen

Jan-Pjotr heeft jarenlang aan het hoofd gestaan van het debat curriculum op een middelbare school in Schagen. Zodoende heeft hij een van de grootste talenten in Nederland al op vroege leeftijd geholpen. Daarnaast is hij al jarenlang een vaste waarde voor Bonaparte haar cursussen.