Activiteiten

Debat- en borrelavonden

Het hart van de vereniging! Elke dinsdag komen we bij elkaar om te debatteren en achtereenvolgens te borrelen. Wil je een avond oefenen voor een toernooi of heb je veel behoefte om te spreken, dan kan je aan meerdere debatten deelnemen. Heb je meer zin om aan de bar te zitten, dat is ook helemaal goed! Klik hieronder als je meer wil weten over de dinsdagavonden.

Sociale activiteiten

Bonaparte is niet alleen een debatvereniging, het is ook echt een studentenvereniging. Zodoende hebben we door het jaar heen sociale activiteiten waarbij we niet debatteren. We gaan weekenden weg, vieren kerst en hebben een gala. Ook zijn er veel kleine activiteiten zoals uitgaan, filmavonden en spelletjesavonden. Wil je meer weten? Klik hieronder!

Workshops

Bonaparte is bij uitstek de plek om je verder te ontwikkelen, zowel als debater of als spreker. Voor nieuwe leden hebben we direct een beginnerscursus, zo kan je snel meedraaien. Voor leden die de basis beheersen hebben we toegewijde workshops voor publiek spreken en debattechnieken. Meer over cursussen? Klik!

Toernooien

Als je de smaak van het debatteren een beetje te pakken hebt, kan je meedoen aan toernooien. We gaan regelmatig met een groep naar andere Nederlandse steden om mee te doen. Je kan ook meedoen in het buitenland. Door heel Europa zijn toernooien, en als je wil kan je daar al meteen mee naartoe. Klik voor meer informatie!