Wat we aanbieden

Debat workshops

In deze cursus wordt er aandacht besteed aan alle onderdelen van debatteren. Je kan in ongeveer twee uur de basis bespreken. Naast theorie is er uiteraard genoeg ruimte voor oefening. Mocht je een gevorderde groep hebben, passen we daar de theorie en praktijk op aan.

Gespecialiseerde workshops

Bij debatteren komen veel vaardigheden kijken, en we kunnen ook specifiek op één punt inzoomen. We gaan meer de diepte in en hebben oefeningen die aansluiten specifiek bij deze vaardigheden. Voorbeelden van gespecialiseerde workshops zijn:
Presentatie
Argumentatie
Gestructureerd schrijven
Speechschrijven
Debat leiden

Debatleider

Heeft u een debat met een grote groep mensen. Ook dan kan u ons inschakelen als debatleider. Wij helpen in de voorbereiding met een stuk advies over het format en stellingen. Tijdens het debat zorgen we ervoor dat iedereen aan het woord komt en de juiste inhoud wordt uitgewisseld.

Jureren

Speciaal voor debatgroepen van middelbare scholen hebben we ook de mogelijkheid om debatten te komen jureren. Op deze manier krijgen ze feedback van ervaren debaters die ook regelmatig bij scholierentoernooien aanwezig zijn.

Een cursus afnemen?
Wij passen ons graag aan, dus heeft u andere wensen laat het vooral weten. Mocht u een cursus willen afnemen, stuur dan een mail naar info@asdvbonaparte.nl. Dan kijken we samen met u naar een geschikt moment en bespreken we de inhoud.