Het Bestuur-Van Dansik 2020/21

Noah van Dansik

Voorzitter

20 jaren jong.

 1. Wat verwacht je van het aankomende jaar?

  Het jaar 20/21 begint dit bestuur met grote uitdagingen gezien de Corona crisis. Aangezien onderwijs grotendeels online wordt gegeven, gaan we er ons best voor doen om Bonaparte een plek te maken waar iedereen terecht kan. Op zowel het gebied van debat als sociaal gaan we geweldige activiteiten voor Bonaparte neerzetten. Ik ben altijd te bereiken via voorzitter@asdvbonaparte.nl voor vragen, opmerkingen of suggesties!

 2. Favoriete Bonaparte-herinnering

  Het buitenlandweekend van twee jaar terug naar Mechelen!

 3. Guilty pleasure

  ASMR, iedereen haat er altijd op maar het is echt heel relaxed.

 4. Het beste nummer ooit gemaakt?

  Deze vraag vind ik echt heel lastig om te beantwoorden, maar als ik het mooiste nummer ooit moest kiezen ga ik voor Love Of My Life van Queen.

Srishagon Abraham

Secretaris en vice-voorzitter

Hoi! Ik ben Srishagon, 20, en zal als je secretaris dienen voor het 2020/21 studiejaar. Als secretaris ben ik jouw hoofdcontactpersoon. Tezamen met de Commissaris PR en voorzitter, ben ik ook de contactpersoon voor geïnteresseerde studenten en derden. Naast communicatie ben ik ook verantwoordelijk voor alle organisatorische en secretariële werkzaamheden binnen Bonaparte! Dat is inclusief vergaderingsnotulen, documentatie, nieuwsbrieven, de website, formulieren en al onze bestanden! Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor en leid ik onze initiatieven op het gebied van privacy en veiligheid. Heb je vragen, feedback of opmerkingen? Neem dan contact met mij op via secretaris@asdvbonaparte.nl. Voor jour, voor ons, voor Bonaparte.

 1. Wat verwacht je van het aankomende jaar?

  Ik verwacht Bonaparte naar de 21ste eeuw te brengen en haar de gevestigde gewaardeerde vereniging die onze leden verdienen te maken. Ik verwacht de interne en externe organisatie van Bonaparte volledig te herstructureren en te hervormen, onze efficiëntie te maximaliseren en ons aan alle wetten te voldoen en tegelijkertijd jij en jouw gegevens als onze leden te beschermen.

 2. Favoriete Bonaparte-herinnering

  Verkozen worden om als jouw secretaris te dienen. En, niet mijn favoriet, maar wel mijn meest memorabele: ik werd runner voor Amsterdam Open 2019, maar tegelijkertijd was ik doodziek. Ik viel voor het eerst in mijn leven bijna flauw tijdens een concert daarna.

 3. Guilty pleasure

  Shisha.

 4. Het beste nummer ooit gemaakt?

  Ik zou niet zeggen dat een enkel nummer het beste nummer ooit gemaakt is. MAAR twee nummers 6-8 jaar geleden veranderden hoe ik mezelf en muziek zag als een baby-tiener: Thinkin Bout You van Frank Ocean; Two Weeks van FKA twigs. Ze staan sindsdien elk jaar in mijn meest beluisterde nummers.

Joost Stael

Penningmeester

22 jaar.

 1. Wat verwacht je van het aankomende jaar?

  Ik verwacht een jaar vol uitdagingen, waarin we als bestuur veel veranderingen gaan proberen vorm te geven. Desondanks twijfel ik er niet aan dat het een ontzettend gezellig en leuk jaar gaat worden, vooral omdat ik bij alle debatavonden en socials aanwezig zal zijn.

 2. Favoriete Bonaparte-herinnering

  Een moment benoemen is lastig, maar ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt bij Bonaparte waarmee ik hele toffe herinneringen heb gemaakt.

 3. Guilty pleasure

  Jan Smit.

 4. Het beste nummer ooit gemaakt?

  Chronos pt. 1 – Kensington

Saskia Bergmann

Commissaris Debat

Hey, ik ben Saskia, 20 jaar oud, en ik studeer nu in Amsterdam maar kom uit Estland. Als de commissaris inhoudelijk ben ik verantwoordelijk voor het bieden van kwalitatief goede en inzichtvolle cursussen voor onze leden en externe klanten, het sturen van leden naar toernooien en het organiseren van onze eigen toernooien.

 1. Wat verwacht je van het aankomende jaar?

  Ik verwacht er veel bloed, zweet en tranen aan te pas komen om Bonaparte een fijne plek te maken, vol plezier en ontwikkelingen dit jaar om bij te dragen aan een fijne gemeenschap waar iedereen nu gebrek aan heeft door online onderwijs.

  Ik ga mijn best doen om alle leden een goede tijd te laten beleven, zowel op de dinsdagavonden als in het algemeen bij Bonaparte! 🙂

 2. Favoriete Bonaparte-herinnering

  Ik vond het toernooi Eindhoven Open erg leuk om vorig jaar naartoe te gaan met een groep van Bonaparte en ik hoop dat het samen naar toernooien gaan dit jaar dezelfde goede sociale ervaring opbrengt.

 3. Guilty pleasure

  Het lezen van Cosmopolitan en Daily Mail op Snapchat stories :/

 4. Het beste nummer ooit gemaakt?

  Het Bona lied dat ik hoogstwaarschijnlijk ga leren :))

Stella Vellevoog

Commissaris PR

Hoii! Ik ben Stella, 20 jaar our en ik ben dankbaar om dit jaar jouw commissaris PR te zijn!

 1. Wat verwacht je van het aankomende jaar?

  I expect a lot of hard work from this year but more importantly I expect all the hard work to be worth it thanks to the fun times spent at our events! This year is no doubt going to be different from other years but I’m sure that it will not keep us from having many educational, joyful and challenging experiences together.

 2. Favoriete Bonaparte-herinnering

  Ik heb zoveel goede herinneringen met Bona, maar voor mij waren de hoogtepunten zeker toernooien zoals Amsterdam Open of Oxford Women’s!

 3. Guilty pleasure

  In slaap vallen tijdens Friends op de achtergrond speelt 🙂

 4. Het beste nummer ooit gemaakt?

  Oooh slechts één liedje? Onmogelijk!

Vincent Vonk

Commissaris Sociaal

20 years old.

 1. Wat verwacht je van het aankomende jaar?

  Ik verwacht een ontzettend leuk, maar ook uitdagend bestuursjaar. De corona crisis heeft veel invloed op de soort evenementen die ik kan organiseren, maar ik denk dat ik er toe in staat om over dit obstakel heen te stappen. Ik ga veel leren en het plan is om goede evenementen te organiseren.

 2. Favoriete Bonaparte-herinnering

  Er zijn veel leuk herinneringen, en het eerstejaars weekend is er zeker een van.

 3. Guilty pleasure

  Romantische films.

 4. Het beste nummer ooit gemaakt?

  Ballad of a Thin Man van Bob Dylan.