HUUR BONAPARTE

Op dit moment zijn we bezig met het opzetten van een cursuswebsite voor externe partijen, met alle informatie over de trainingen en workshops die we kunnen verzorgen. De verwachting is dat deze eind juni af is. Deze pagina bevat voor nu in het kort wat we kunnen bieden.

Ons aanbod

Debatteren is een veelzijdige bezigheid die veel kwaliteiten behoeft. Zodoende kunnen we als Bonaparte een grote variƫteit aan cursussen geven omtrent debatteren, publiek spreken en schrijven.

De meest afgenomen cursus is de begincursus debatteren. In deze cursus wordt er aandacht besteed aan alle beginselen van debatteren. Je leert in ongeveer twee uur de basis van presentatie, argumentatie en het format van debatteren. Naast theorie is er uiteraard genoeg ruimte voor oefening.

Daarnaast kan je gespecialiseerde cursussen aanvragen. Waarbij we technieken uit debat meer in de diepte bespreken. Zo kunnen we een toegewijde workshop over presentatie, argumentatie of speech schrijven geven.

Heeft u een debat met een grote groep mensen. Ook dan kan u ons inschakelen als debatleider. Wij helpen in de voorbereiding met een stuk advies over het format en stellingen. Tijdens het debat zorgen we ervoor dat iedereen aan het woord komt en de juiste inhoud wordt uitgewisseld.

Speciaal voor debatgroepen van middelbare scholen hebben we ook de mogelijkheid om debatten te komen jureren. Op deze manier krijgen ze feedback van ervaren debaters die ook regelmatig bij scholierentoernooien aanwezig zijn.

Het belangrijkste is dat we graag aansluiten bij uw wensen. We steken graag tijd en moeite om inhoud te bieden die op uw niveau en kennis is ingesteld. Vooraf aan elke cursus hebben we dan ook contact over de wensen.

Waarom Bonaparte

Onze cursusgevers debatteren wekelijks op competitief niveau op toernooien en onze debatavond. Ze zijn niet alleen ervaren, maar hebben ook nog steeds lol in debatteren. Voor de trainingen worden ze voorbereid door zelf trainingen te volgen. Daarnaast worden ze bijgestaan door ervaren leden.

Ook heeft Bonaparte een veel lagere prijs dan onze concurrenten. Voor 2 uur rekenen we per cursusgever 150 euro. Mocht u meer cursussen afnemen of van een instelling komen met minder financiƫle middelen kunnen we korting geven.

Met uw afname kunnen we de vereniging verder vooruit helpen. Het stelt ons in staat te investeren in onze eigen sociale activiteiten en debatkwaliteit. Daarmee komt uw geld ten goede van een grote groep studenten, en ook dat is mooi meegenomen.Interesse?

Heeft u interesse in een training of een gespreksleider? Stuur dan een mail naar info@asdvbonaparte.nl. Wij denken graag met uw mee.Onze cursusgever Zeno. Hij is onder andere meerdere keren naar het EK debatteren geweest en heeft het toernooi van Manchester gewonnen.
Onze cursusgever Axel. Hij heeft meerdere jaren scholieren debattraining gegeven en won vroeger zelf het NK voor scholieren.